Preia Controlul
Asupra Sanatatii Tale

Cu ajutorul nostru, ai access la expertiza medicala internationala, informatii corecte si asistenta potrivita necesitatilor tale. Infrunta cancerul impreuna cu cei mai buni aliati!

Studiile ne-au aratat clar: cu cat un bolnav este mai bine informat asupra bolii de care sufera, cu atat este mai in putere sa faca alegerile care duc la imbunatatirea calitatii vietii si ingrijirii sale medicale.

Daca ai fost diagnosticat cu cancer, este normal sa te simti coplesit, vulnerabil si de cele mai mai multe ori, speriat. Dar nu trebuie să o faci singur.

PLATFORMA HEAL21 ESTE ALTERNATIVA CELOR CARE AU NEVOIE DE MAI MULTE INFORMATII SAU DE O A DOUA OPINIE AVIZATA CU PRIVIRE LA CAZUL LOR.

 A doua opinie  
Evaluari
multi-disciplinare
Navigare oncologica

Iti ajutam medicul curant sa te ajute!

Primesti indrumarea potrivita pentru a eficientiza traseul terapeutic.

Evaluari de tip second opinion din partea unor experti internationali de renume.

Iti faci o idee clara si rapida asupra solutiilor ce iti stau la dispozitie.

Fara asteptari saptamani intregi. Fara birocratie. Fara sa te deplasezi.

Cand poti beneficia de platforma Heal21?

Ti s-a intamplat vreodata sa pleci din cabinetul medical si sa simti ca nu ai ințeles nimic? Ai fi vrut sa mai intrebi ceva, dar nu era timp suficient din cauza programarilor aglomerate?  Daca iti adresezi intrebari precum….

Nu iti fie teama sa-ti clarifici raspunsurile pe care nu le-ai primit sau sa ceri o a doua opinie. Afla raspunsurile de care ai nevoie!

Cum poti beneficia de platforma Heal21?

Foloseste adresa de email, seteaza o parola si activeaza-ti contul.

Descrie istoricul tau de sanatate si motivul pentru care ne contactezi.

Alege una dintre optiunile afisate pentru tipul de serviciu pe care il soliciti:

  • Navigare si consiliere

  • A doua opinie prin Videoconferinta

  • A doua opinie prin comunicare scrisa

  • Evaluare multidisciplinara Tumor Board

Pentru evaluare, poti sa incarci in siguranta documentele medicale relevante. Acestea vor fi accesate numai de catre personalul medical.

IMPORTANT: Evaluarile pot fi solicitate numai daca diagnosticul oncologic a fost confirmat deja de un examen anatomo-patologic si acesta este disponibil.

Dupa verificarea si validarea formularului de inregistrare de catre comisia medicala un coordonator medical te va asista si te va indruma in vederea consilierii de la distanta, in functie de nevoile tale. Acesta va stabili demersurile initiale, in functie de localizarea tumorii si de complexitatea sau raritatea bolii.

DONEAZA

IN LUPTA CU CANCERUL, PRIMIREA INFORMATIEI CORECTE SI ACCESUL LA EXPERTIZA ADECVATA, LA MOMENTUL OPORTUN, POATE FI VITALA 

Ajuta-ne sa oferim asistenta la cele mai inalte standarde cat mai multor bolnavi de cancer. Munca noastra depinde in totalitate de sprijinul tau, asigurand continuitatea serviciilor gratuite oferite persoanelor care au nevoie de sprijin!