directioneaza
20% din
impozitul pe PROFIT sau VENIT
AL firmeI TALE

Ajuta-ne SA ASIGURAM ACCESUL EGAL LA EXPERTIZA MEDICALA PENTRU TOTI CEI AFECTATI DE O BOALA ONCOLOGICA

Construim impreuna un model inovator prin care sutele de mii de adulti bolnavi de cancer din Romania au acces la aceleasi resurse, informatii, posibilitati si tratamente, indiferent de situatia lor financiara sau zona in care locuiesc.


Alatura-te cauzei noastre si sustine ADULTII BOLNAVI DE CANCER printr-o sponsorizare

Atunci cand compania pe care o reprezenti decide sa efectueze o sponsorizare Asociatiei Heal, statul ofera anumite beneficii fiscale. In prezent, legislatia fiscala reglementeaza facilitati fiscale in zona actiunilor de sponsorizare atat pentru societatile platitoare de impozit pe profit, cat și pentru societatile care intra sub incidenta impozitului pe veniturile microintreprinderilor. 

Sponsorizarea acordata diminueaza 20% din impozitul anual pe profit  datorat catre stat pentru anul in care aceasta este efectuataSponsorizarea prin aceasta modalitate este simpla, rapida si nu presupune nici un cost suplimentar din partea firmei pe care o reprezinti!

Fii solidar misiunii noastre. Arata ca iti pasa!

Alege Asociatia Heal ca destinatar al acestei sume, pentru a sustine efortul pe care il facem pentru bolnavii de cancer. Cu sprijinul tau, prin serviciile oferite, ii putem ajuta sa-si recastige increderea, optimismul si timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Poti sa decizi ce se intampla cu banii din impozitele companiei tale.

Descarca Contractul de sponsorizare, completeaza-l cu datele companiei tale si trimite-l la adresa secretariat@asociatiaheal.ro

Platitorii de impozit pe venit pot sponsoriza pana pe:

  • 31 martie pentru  trimestrul 1
  • 30 iunie pentru trimestrul 2
  • 30 septembrie trimestrul 3
  • 31 decembrie trimestrul 4


Platitorii de impozit pe profit pot sponsoriza pană pe 31 decembrie.

Pentru a discuta despre proiectele Asociatiei Heal, calculul sumelor si detalii referitoare la contractul de sponsorizare va stam la dispozitie la: