Redirectioneaza
cei 3.5% din
impozitul pe venit
spre Asociatia Heal

AjutA-ne sA oferim asistenTA de calitate cAt mai multor bolnavi de cancer

Construim impreuna un model inovator prin care sutele de mii de bolnavi de cancer din Romania au acces la aceleasi resurse, informatii, posibilitati si tratamente indiferent de situatia lor financiara sau zona in care locuiesc.

Avem nevoie de tine ca sA ne continuAm activitatea!

Conform Codului Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze 3.5% din impozitul pe veniturile obtinute in anul precedent sau pentru o perioada de pana la doi ani catre o organizatie non profit, completand formularul 230. Este vorba de o sumă care deja ti s-a oprit din venituri, deci nu presupune nicio cheltuiala in plus din partea ta.

Dacă pană pe 25 Mai 2022 nu iti anunti dorința ca acesti 3.5% sa mearga către un anumit ONG, banii respectivi vor fi directionați in mod arbitrar de catre stat

Alege Asociatia Heal ca destinatar al acestei sume, pentru a sustine efortul pe care il facem pentru bolnavii de cancer. Cu sprijinul tau, prin serviciile oferite, ii putem ajuta sa-si recastige increderea, optimismul si timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Gestul tau va face diferenta

Printeaza formularul 230, adauga-ti CNP-ul, semneaza-l si trimite-l pe adresa de email secretariat@asociatiaheal.ro. Originalul fie il depui in persoana sau il trimiti prin posta, cu scrisoare recomandata, la sediul ANAF de care apartii cu domiciliul sau il trimiti prin posta la adresa Str. Costache Aristia nr. 7 sect. 1 Bucuresti pentru ca noi sa il depunem la ANAF pană la data de 25 Mai 2022.

Datele fiscale pe care trebuie sa le completezi pentru noi sunt: Asociația HEAL, Cod identificare fiscala: 42464650, Cont bancar: RO71 RNCB 0087 1684 0088 0001

DacA ai nevoie de ajutor pentru a completa formularul 230, te rugam contacteaza-ne la SECRETARIAT@ASOCIATIAHEAL.RO