Te Ajutam Sa Identifici Terapia Optima Pentru Pacientii Tai

Facilitam accesul rapid la expertiza oncologica internationala, coloborarea multi-disciplinara, schimbul de experienta si bune practici in beneficiul pacientilor tai.

CANCERUL NU ESTE O SINGURA BOALA

Exista peste 100 de tipuri diferite de cancer. Se estimează ca intre 50 si 75 de terapii genice si celulare vor fi aprobate pana în anul 2030.

Gestionarea bolnavilor de cancer devine o provocare la nivel mondial datorita schimbarilor rapide in tratamente, aprobarilor noilor medicamente si actualizarilor ghidurilor stiintifice. Este imposibil ca un medic sa poata avea experienta si expertiza necesara cu privire la cel mai recent si cel mai bun tratament pentru fiecare dintre cele peste o suta de tipuri diferite de cancer. 

Accesul la expertiza internationala pe care o pune la dispozitie Platforma Heal21 ajuta oncologii romani sa-si sporeasca baza de cunostinte despre ultimele progrese si cercetari dintr-un anumit domeniu de expertiza, sa se familiarizeze cu noile medicamente si utilizarea lor si sa raspunda nevoilor tot mai mari ale pacientilor pe care ii au in grija.

 

In oncologie, expertiza supra-specialitatii face diferenta

PROIECTUL HEAL21 OPTIMIZEZA COLABORAREA DINTRE SPECIALISTII DIN DOMENIUL CANCERULUI.

Cu ajutorul tehnologiei medicii curanti, oncologii, radiologii si chirurgii pot face schimb de informatii in mod eficient, imbunatatind tratamentul si sansele de supravietuire.

Asistenta medicala colaborativa multidisciplinara s-a dovedit în repetate randuri un factor de prognostic pozitiv pentru bolnavii de cancer. Pacientii care au beneficiat de management de caz în cadrul unui tumor board cu participarea mai multor specialisti au avut o durata de viata mai mare decat ceilalti bolnavi si o calitate a vietii superioara.

DE LA MEDIC LA MEDIC

Daca te confrunti cu provocari in tratamentul pacientului tau, iti facilitam optiunea de a discuta cu un expert specializat pe un anumit sub-set de boli oncologice sau un consiliu multi-disciplinar.

TUMOR BOARD VIRTUAL

Examinarea colaborativa a cazurilor si luarea deciziilor de conduita si tratament in consens, online. Specialisti din chirurgie, oncologie medicala, radioterapie, radiologie, genetica sau patologie analizeaza in colaborare cazul pacientului tau. Ramai coordonatorul planului clinic avand la dispoziție toate resursele platformei Heal21.

Beneficii

Acoperire extinsa de specialitati oncologice

Evaluari pentru tratamente de chimioterapie, radioterapie, chirurgie oncologica, imunoterapie si terapii tintite pentru toate tipurile de cancer

Focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate

Sprijin in activitatea cabinetelor, clinicilor si spitalelor care se confrunta cu o lipsa a medicilor specialisti.

Reducerea decalajelor intre modurile in care se lucreaza in diferite orase si state.

CREDEM CA MEDICINA ESTE O MUNCA DE ECHIPA IAR CELE MAI REMARCABILE REZULTATE SE OBTIN NUMAI PRINTR-O ASTFEL DE ABORDARE