Cand Cineva Drag Este Diagnosticat Cu O Forma De Cancer, Lupta Sa Devine Si Lupta Ta

Dar nu trebuie sa o faci singur! Te ajutam in procesul de ingrijire si luare a deciziilor, asigurarea conditiilor de tratament, dar si accesul la o ingrijire de sine adecvata.

CANCERUL NU AFECTEAZA DOAR PERSOANA BOLNAVA

Afecteaza si viata celor care o inconjoara – parinti, soti, parteneri, frati, copii si prieteni.

Ca membru al familiei sau prieten, te-ai trezit asumand noi responsabilitati in timp ce faci fata propriilor tale emotii. Este posibil sa fii nevoit sa inveti noi abilitati sau noi termeni medicali, sa fii implicat in acordarea de ingrijiri fizice, administrarea medicamentelor sau mersul cu persoana draga la programari. Este normal sa te simțti coplesit de stresul ingrijirii!

 A doua opinie  
Evaluari
multi-disciplinare
Navigare oncologica
Servicii de suport

Te ajutam sa-ti pastrezi increderea si energia in cea mai dificila perioada astfel incat sa te poti concentra asupra a ceea ce conteaza cel mai mult. Timpul petrecut alaturi de persoana importanta din viata ta.

Cum poti beneficia de serviciile Asociatiei Heal?

Descrie istoricul tau de sanatate si motivul pentru care ne contactezi.

Alege tipul de serviciu pe care il soliciti:

  • Navigare și consiliere

  • A doua opinie prin Videoconferinta

  • A doua opinie prin comunicare scrisa

  • Evaluare multidisciplinara Tumor Board

Foloseste adresa de email, seteaza o parola si activeaza-ti contul.

Pentru evaluare, poti sa incarci documentele medicale tale relevante pe platforma Medicai.io, pentru a fi analizate de catre personalul nostru medical.
IMPORTANT: Evaluarile pot fi solicitate numai daca diagnosticul oncologic a fost confirmat deja de un examen anatomo-patologic si acesta este disponibil.


Dupa verificarea și validarea formularului de inregistrare de catre comisia medicala un coordonator medical te va asista și te va indruma in vederea consilierii de la distanta, in functie de nevoile tale. Acesta va stabili demersurile initiale, in functie de localizarea tumorii si de complexitatea sau raritatea bolii.

DONEAZA

IN LUPTA CU CANCERUL, PRIMIREA INFORMATIEI CORECTE SI ACCESUL LA EXPERTIZA ADECVATA, LA MOMENTUL OPORTUN, POATE FI VITALA

Ajuta-ne sa oferim asistenta la cele mai inalte standarde cat mai multor bolnavi de cancer. Munca noastra depinde in totalitate de sprijinul tau, asigurand continuitatea serviciilor gratuite oferite persoanelor care au nevoie de sprijin!